Àurea Rodríguez

Àurea Rodríguez

Experta en innovació i tecnologia i autora del llibre “Antes muerta que analógica”.

CIO i CEO, a més de divulgadora tecnològica.

20 anys dirigint projectes i institucions d’innovació tecnològica en múltiples àmbits.

Actualment és la Directora Interina del EIT Culture & Creativity South West.

També col·labora amb organitzacions i empreses relaciones amb la innovació tecnològica, el talent, l’empresa i el capital intel·lectual com l’ IND+I (Industria+ Innovació) de Viladecans.

Andreu Carreras. Basetis

Andreu Carreras

Membre electe del comitè de direcció estratègica de Basetis.

Ha construït una carrera professional amb una base acadèmica en Matemàtiques i Multimèdia. El seu focus principal s’ha centrat en àrees com el disseny, la visualització de dades i la cartografia, i especialment en el camp del desenvolupament de software.

Des del 2015, juga un paper protagonista en la transformació de Basetis, participant en un procés que converteix una consultora tecnològica de prop de 100 treballadors en una organització evolutiva actualment de quasi 400 persones. L’Andreu és un dels referents culturals clau d’aquesta companyia que destaca dins el panorama de l’autogestió al país.

Montse Junyent, ACFEBC

Montse Junyent

Consultora de l’EBC i representant de l’ACFEBC.

Forma part de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú. Ha sigut presidenta de l’Associació (2017-2021) i actualment fa xerrades de difusió sobre el model EBC, lidera el grup de suport a organitzacions i col·labora al grup d’educació. És consultora acreditada i acompanya les organitzacions que volen elaborar el Balanç del Bé Comú. Autora del llibre Esto no va a cambiar solo. Alegato de urgencia por una economía más humana (Comanegra 2018).

Treballa de manera transversal per un nou model socieconòmic des de l’ACFEBC i els seus projectes personals www.educarxtransformar.com i www.we-creations.com.

Sergi Illa, Fotovol

Sergi Illa

Co-fundador i director de Fotovol.

Graduat en ADE a Barcelona i sempre apassionat de la gestió empresarial, l’emprenedoria i l’impacte de l’activitat econòmica en el món i la societat.

Després de viure en diferents llocs del món i de vàries experiències tant en multinacionals com en pimes i emprenedoria, actualment exerceix de director de Fotovol. Fa quasi 3 anys va proposar engegar aquest projecte a un equip de grans professionals, cadascú del seu àmbit, per contribuir a la transició energètica i aportar-hi referents en l’organització dels negocis.

Francesc Picanyol. Majoral

Francesc Picanyol

Gerent de Majoral Joies.

Francesc Picanyol treballa a Majoral Joies des del 1985. Llicenciat en història medieval, en aquest mateix any comença a treballar per Enric Majoral Castells des dels inicis com a joier artesà quan, formalment, Majoral Joies encara no existia com a empresa. En el transcurs d’aquests anys ha anat creixent professionalment a mesura que també creixia el projecte iniciat a Formentera a finals de la dècada dels 70. Actualment a Majoral Joies hi treballen 22 persones i és un referent dins del sector de la joieria per la seva singularitat en el disseny i també en la gestió empresarial.

Xavier Gil. Sertram

Xavier Gil

CTO Panoram4 Smart Services
Director d’innovació de Sertram SA

Més de 20 anys d’experiència amb enginyeria informàtica desenvolupant aplicacions i gestionant la fabricació d’equips informàtics a Àsia, Xavier Gil ha treballat a empreses globals com Nokia (Finlàndia), Kjaerulff (Dinamarca) o Conax AS (Suècia), actualment enfocat a la creació de solucions per millorar l’experiència d’usuari i reduir el consum de recursos als sectors d’hostaleria, hospitalari i educatiu.