Segona jornada Innovalors

Després de l’èxit de la primera jornada Innovalors, l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (ACFEBC) organitza la segona edició sota el títol La visió del mercat dels productes sostenibles. Es donen les condicions per posar-los en valor?

Les jornades Innovalors 2023 volen contribuir a una indústria catalana sostenible, analitzant les dues cares d’una mateixa moneda: l’oferta i la demanda, des d’un punt del punt de vista de la innovació i la sostenibilitat. La primera jornada, realitzada al juny, va tractar sobre el procés d’innovació per part dels agents econòmics; la segona, prevista per al 14 de novembre, posarà el focus en la percepció dels productes sostenibles que té el consumidor.

Jordi Oliver, cofundador i CEO de l’estudi d’ecoinnovació estratègica Inèdit, parlarà de la percepció del consumidor pel que fa als serveis i productes sostenibles.

A continuació tindrà lloc la taula rodona La visió del mercat dels productes sostenibles. Es donen les condicions per posar-los en valor?, moderada per August Corrons, sots director d’Aliances, Comunitat i Cultura de la UOC, i amb la participació de:

  • Lluís Juncà, Director General d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria. Generalitat de Catalunya
  • Jordi Ortiz, director general de Secartys
  • Pol Espadamala, director de màrqueting de La Fageda
  • Xavier Ribera, director de màrqueting de BASF
  • Jatinder J Singh, professor de màrqueting a EADA
  • Jordi Mora, gestor d’innovació sostenible i president de l’ACFEBC

Després de les conclusions de la taula rodona, es farà lliurament del segon guardó Innovalors, que reconeix les bones pràctiques que uneixen innovació i valors. Paco Álvarez, president de la federació espanyola de l’economia del bé comú, clourà l’acte.

El complex Can Jaumandreu, de la Universitat Oberta de Catalunya, situat al districte @22 de Barcelona, acollirà aquesta segona jornada. La UOC va signar un conveni de col·laboració amb l’ACFEBC per potenciar el coneixement i pràctica de l’EBC a la universitat i és coorganitzadora de les jornades Innovalors. Majoral Joies, Secartys, BASF i La Fageda col·laboren en el patrocini de la jornada.

Inscripcions a la jornada.