Full de ruta per a la Salut Planetària

El Full de Ruta per a la Salut Planetària de l’Aliança per a la Salut Planetària és una guia completa que descriu les passes necessàries per millorar la salut del nostre planeta. Inclou diversos estudis de casos i estratègies que s’han aplicat amb èxit arreu del món per combatre els problemes ambientals.

Una de les referències destacades del full de ruta, que es troba a la pàgina 57, és l’Economia del Bé Comú (EBC). Concretament, destaca el cas de Vaude, fabricant d’equips per a exteriors, reconegut pel seu enfocament holístic de la sostenibilitat empresarial. El conseller delegat de Vaude, Antje von Dewitz, ha dit: “Veig el Balanç del Bé Comú com un model de com es poden avaluar les empreses, no només en aspectes financers, sinó també en aspectes ambientals, ètics, socials, democràtics i com un model per a una legislació que pot ser la base per a unes condicions de joc equitatives, traient els negocis sostenibles fora del nínxol i al mercat”. El Balanç del Bé Comú (BBC) permet a les empreses avaluar totes les seves operacions i models de negoci. Proporciona una visió holística de totes les mesures adoptades i ajuda a mesurar el progrés i a establir objectius en un procés de millora contínua.

El Full de Ruta per a la Salut Planetària serveix com una guia completa destinada a garantir la salut i el benestar del nostre planeta. Il·lumina el camí que hem de seguir cap a un futur sostenible per a tota la vida a la Terra. Més que un document, és una crida a l’acció i una invitació a fer el nostre paper en la salvaguarda del planeta. Per aprofundir en aquestes històries i començar a explorar el camí, visiteu la pàgina web oficial (en anglès).