Signatura patrocini Sertram

L’empresa Sertram i l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (ACFEBC) han signat un conveni de patrocini per a la jornada Innovació per a la sostenibilitat en la indústria. Startups transformant l’economia, que tindrà lloc el 15 de juny a l’espai CitiLab de Cornellà. Amb una trajectòria de 120 anys d’història, Setram ha evolucionat a través de diferents activitats econòmiques i està compromesa amb la innovació i el canvi positiu, sense abandonar la mentalitat de llarg termini i sostenible com a valors fonamentals que defineixen tots els seus nous projectes.

Les instal·lacions de Sertram han servit d’escenari per a la signatura del conveni, protagonitzada per Núria Balcells, directora de vendes de Sertram, i Jordi Mora, president de l’ACFEBC. Dins del conjunt d’arguments que han motivat el patrocini, Balcells destaca que “l’Economia del Bé Comú ens permet alinear els nostres valors amb les nostres accions, assegurant que els nostres esforços empresarials tinguin un impacte positiu en la societat”.

Setram, també present a la taula rodona Cap a una indústria catalana sostenible. Reptes i oportunitats

Xavier Gil, director d’innovació de Sertram SA, participarà el 15 de juny en la taula rodona Cap a una indústria catalana sostenible. Reptes i oportunitats, juntament amb representants de les empreses Majoral, Fotovol i Basetis. La taula, moderada per l’experta en innovació i tecnologia Àurea Rodríguez, és un dels plats forts de la jornada Innovació per a la sostenibilitat en la indústria. Startups transformant l’economia. L’objectiu d’aquesta taula de debat és aportar punts de vista i experiència sobre el procés de canvi que està experimentant la indústria catalana per adaptar-se a les necessitats, demandes i valors que tenen els nous públics, tenint en compte que el mercat és cada vegada més sensible a la sostenibilitat mediambiental i social de les empreses.

Compromís de Sertram amb els valors de l’Economia del Bé Comú

Sertram explica que a través de les seves iniciatives i solucions tecnològiques, l’empresa s’esforça a contribuir al Bé Comú, promovent pràctiques empresarials justes i transparents, fomentant la inclusió social i prioritzant la sostenibilitat ambiental.

Sertram, una empresa familiar que s’adapta i creix

Setram va iniciar el seu camí fa 120 anys, quan la família Balsells va entrar a l’economia primària amb la pastura de vaques. Després va passar al sector secundari amb la producció industrial de llet i més tard va arribar a l’economia terciària amb el negoci de la fibra òptica, desenvolupant SERTRAM Telecom Real Estate, especialitzat en centres de dades. Actualment és l’operador immobiliari líder a La Marina del Prat Vermell, Barcelona.

Sempre en constant evolució, l’empresa familiar ha entrat ara en una quarta etapa a través de Sertram Networks. El nou projecte desenvolupa solucions tecnològiques d’impacte, aprofitant l’experiència en baixa latència i banda ambpla de primer nivell: «El nostre objectiu és fomentar la innovació i la pràctica de negocis responsables i sostenibles», afirma Balcells.