Construint les bases d’una economia reformada

 

PER QUÈ

Com més aprenguin els futurs líders empresarials allò “antic”, des de la maximització del benefici fins al creixement sense fi, pitjor serà per al Planeta i la societat. Quants més cursos universitaris s’ofereixin sobre economia sostenible, ètica i responsable, major serà la possibilitat que la humanitat sobrevisqui i fins i tot gaudeixi d’una bona vida en aquest Planeta.

 

QUÈ

El curs d’Economia per al Bé Comú o de Ciències Econòmiques del Bé Comú ofereix una comprensió holística de l’economia, relacionada amb i integrada en l’ecologia, l’ètica, les ciències polítiques, la història, la sociologia i la psicologia. Redissenya tant l’economia com les ciències econòmiques amb la finalitat de servir i satisfer les necessitats bàsiques de les generacions actuals i futures, respectant tant els límits ecològics planetaris com els valors democràtics fonamentals.

 

PROTOTIPS

El primer curs de Màster “Economia Aplicada per al Bé Comú” és ofert per la Universitat de Ciències Aplicades de Burgenland, en cooperació amb el centre d’estudis Studienzentrum Saalfelden de la regió de Salzburg. El primer cicle va concloure a la primavera de 2021, mentre que el segon cicle ha començat al setembre de 2021.

 

PER SABER-NE MÉS