Jornades Innovalors. Juny 2023

L’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (ACFEBC) organitza el cicle de jornades INNOVALORS per una indústria catalana sostenible amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre el procés de canvi que està experimentant la indústria catalana per adaptar-se a les necessitats, demandes i valors que tenen els nous públics. La primera jornada, que tindrà lloc el 15 de juny de 2023 a l’espai Citilab Cornellà, porta el títol Innovació per a la sostenibilitat en la indústria. Startups transformant l’economia i està coorganitzada amb la UOC.

Tenim el convenciment que Catalunya ha de liderar una transformació sostenible perquè la seva indústria i serveis siguin sostenibles, humans i competitius globalment.

El mercat, cada vegada més sensible a la sostenibilitat mediambiental i social de les empreses

Què està fent la indústria catalana per ser més sostenible? Com encaixen les estructures i processos empresarials amb els nous paradigmes i demandes de consum responsable? De quina manera cada vegada més empreses a tot el món estan mesurant la seva activitat amb el balanç no financer del bé comú?

El tema desperta interès. La prova és la bona acollida que estan tenint les propostes del cicle Innovalors en empreses de tot tipus, que s’hi estan implicant com a patrocinadores. Majoral Joies, Basetis, Sertram, CitiLab, Fotovol i Can Cet són les primeres que s’han sumat per finançar la jornada del juny.

La jornada Innovació per a la sostenibilitat en la indústria. Startups transformant l’economia

Àurea Rodríguez experta en innovació i tecnologia i autora del llibre “Antes muerta que analógica”, intervindrà amb la ponència Per què la innovació ens fa feliços? Reflexionarà sobre les transformacions que provoca la tecnologia i es preguntarà si el motor de competitivitat que és la innovació comporta també viure millor.

Tot seguit comptarem amb una taula rodona de luxe, moderada per la mateixa Àurea Rodríguez, sota el títol Cap a una indústria catalana sostenible. Reptes i oportunitats. Amb:

  • Francesc Picanyol, gerent de Majoral
  • Sergi Illa, Co-fundador i director de Fotovol
  • Andreu Carreras, membre electe del comitè de direcció estratègica de Basetis
  • Representant de Setram

Estem molt satisfets de poder anunciar que, després de la presentació de les conclusions del debat, l’ACFEBC lliurarà els primers Guardons Innovalor a empreses que desenvolupen bones pràctiques que uneixen innovació i valors.

Esdeveniment obert a tothom. Cal inscripció prèvia.

Més informació de la Jornada Innovalors.