Signatura del conveni Fotovol - ACFEBC

L’empresa d’enginyeria i instal·lació de sistemes de generació d’energia fotovoltaica Fotovol ha signat amb l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (ACFEBC) un conveni de patrocini de la jornada “Innovació per a la sostenibilitat en la indústria. Startups transformant l’economia“. Sergi Illa, director i co-fundador de Fotovol, explica que l’empresa sempre ha tingut el Bé Comú com a matriu de referència: «Vull dedicar la meva vida professional en quelcom bo per al planeta».

Per part de l’ACFEBC, ha signat el conveni Jordi Mora. El president de l’associació destaca que “durant els sis mesos de preparació de la primera jornada #Innnovalors, explicant el projecte, parlant amb patrocinadors, buscant complicitats, he descobert empreses amb propòsit, empreses amb molt bones pràctiques, tant socials com mediambientals; i, darrere, he descobert persones amb compromís i convenciment. Aquestes són les persones que propicien el canvi, que innoven amb propòsit i amb valor”.

Fotovol: “La innovació amb valors és l’única clau amb èxit a llarg termini”

Fotovol és enginyeria instal·ladora d’energia renovable, dedicada i compromesa a promoure la transició energètica, tant en l’àmbit local com en l’àmbit internacional. Per a Sergi Illa, llegir el llibre de Christian Felber “és un descobriment que et ve de dins. La pregunta no és com ho fem per innovar amb valors, sinó com és que hi ha persones o empreses que encara no ho fan. Com poden viure tranquils? El planeta és un i s’està acabant!”.

Fotovol dona suport a la jornada #Innovalors perquè, segons Illa, “estem molt compromesos amb el moviment de l’economia del bé comú i, especialment, en tenir cura del medi ambient i, dins de la matriu del bé comú, amb tot el que té relació amb la dignitat humana, el tracte amb els treballadors, amb els clients i amb els proveïdors, i promoure la felicitat en el treball per buscar aquesta sostenibilitat a llarg termini”.