Conveni Can Cet - ACFEBC. Jornades Innovalors 2023

Can Cet, pioner en la implementació del Balanç del Bé Comú a l’Estat espanyol, participa en el projecte #Innovalors com a patrocinador de la primera jornada del juny de 2023

David Riba, director executiu de Can Cet, i Jordi Mora, president de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (ACFEBC) han signat un nou acord de patrocini de les jornades #Innovalors. Can Cet és un centre d’inserció sociolaboral compromès des dels seus inicis amb el moviment de l’economia del bé comú: «Ens unim a aquesta alternativa des de la plena convicció que un canvi de sistema econòmic no només és possible, sinó que és desitjable i necessari».

La jornada Innovació per a la sostenibilitat en la indústria. Startups transformant l’economia se celebra el 15 de juny de 2023 a l’espai Citilab de Cornellà de Llobregat. Comptarà amb la ponència Per què la innovació ens fa feliços? d’Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia i autora del llibre “Antes muerta que analógica”. A la taula rodona posterior, titulada Cap a una indústria catalana sostenible. Reptes i oportunitats, representants de Majoral, Basetis, Fotovol i Sertram compartiran els enfocaments i maneres de fer de les seves empreses. Després del resum de les conclusions, tancarà la jornada el lliurament dels primers guardons Innovalors a empreses que desenvolupen bones pràctiques.

L’ideal de Can Cet

L’objectiu de Can Cet és mantenir un creixement sostenible basat en les persones, en l’economia del Bé Comú i en el compromís mediambiental. Liderada per David Riba, l’empresa facilita la integració sociolaboral de les persones amb diversitat funcional i ofereix oportunitats de desenvolupament professional, personal i social a persones que poden tenir dificultats d’inclusió social i/o laboral a través dels circuits habituals. Can Cet els ofereix una ocupació remunerada i una intervenció psicosocial i laboral.