Santa Coloma de Queralt ha estat durant uns dies el centre d’atenció de diversos mitjans de comunicació per un fet terrible, un incendi de grans magnituds que ha deixat enrere 1.700 hectàrees cremades en els municipis de Bellprat (1069 ha), Sant Martí de Tous (234 ha), Santa Maria de Miralles (233 ha), Les Piles (70 ha), Santa Coloma de Queralt (48 ha) i Pontils (2ha).

Des de l’Associació Catalana per el Foment del Bé Comú hem seguit especialment amb consternació aquests fets, ja que fa tant sols 2 mesos hem consolidat amb el municipi de Santa Coloma de Queralt els treballs per a l’elaboració del Balanç del Bé Comú i la seva adhesió al moviment de l’EBC. Des de l’Associació per al Foment de l’Economia del Bé Comú ens solidaritzem especialment amb el municipi de Santa Coloma de Queralt i amb tots els altres municipis que han resultat afectats. Estudiarem de quina manera des del nostre moviment, podem donar resposta i fer costat al municipi davant aquesta situació tant crítica.

Havent treballat colze amb colze en els darrers mesos amb l’Alcalde de Santa Coloma, el Sr. Ramon Mullerat, ens enorgulleix veure i sentir les seves paraules:

L’alcalde explica que ens els propers dies es començaran a definir les iniciatives per tal de reforestar tot el terreny cremat i ha assegurat que “l’Ajuntament de Santa Coloma estarà al costat de totes les iniciatives que sorgeixin”.

http://scq.cat/noticies/estabilitzat-lincendi-que-va-comencar-dissabte-santa-coloma-1700-hectarees-cremades

Gràcies Ramon Mullerat perquè fas honor al vostre repte d’avançar i créixer com a Municipi del Bé Comú. Estarem al vostre costat!!!