Assemblea Delegats EBC 2022

Les sessions plenàries de l’Assemblea de Delegats de l’EBC (DA) 2022 es van celebrar els dies 1 i 2 de juliol. La DA es va establir l’any 2012 com un òrgan democràtic format per representants electes dels ECG Hubs i els Capítols Locals responsables de prendre decisions a tot el moviment en nom de l’Economia del Bé Comú (EBC). L’esdeveniment està dissenyat per permetre una comprensió més profunda dels problemes de més importància. És un espai de trobada per als activistes de l’EBC creat per promoure la comprensió mútua de la motivació, l’intercanvi d’interès i la informació del rol dins del moviment. El procés de votació és conduït pels delegats mitjançant el mètode del “consens sistèmic”.

Durant aquests dos dies, els activistes de l’EBC es van reunir amb èxit per treballar en xarxa i discutir qüestions rellevants per al moviment. Abans de la pandèmia de la COVID-19, l’esdeveniment es va fer presencialment, però l’any 2022 és el tercer any consecutiu que la trobada s’ha celebrat de manera virtual. En un esforç per atendre les necessitats generades per la creixent presència internacional del moviment i per fer l’esdeveniment principal més accessible per a tots els membres, durant les 3 sessions es va disposar de traducció en temps real de l’anglès a l’alemany, l’italià, l’espanyol i el portuguès. Aquest servei va permetre una audiència internacional més àmplia, amb participants actius de 19 països diferents. També estaven disponibles sales de treball en xarxa i espais oberts sobre temes relacionats en diferents idiomes.

Ara que hem tancat amb èxit el DA 2022, tenim previst avançar i seguir creixent gràcies a la participació i comentaris inestimables del personal i els voluntaris. El moviment de l’Economia pel Bé Comú només és possible gràcies a l’assistència a través de les quotes de membres, les donacions i el fantàstic equip de voluntaris repartits per tot el món.

Tu també pots participar i ajudar.