Fòrum Economia del Futur. Novembre 2022, Egipte

El fundador de l’Economia del Bé Comú (EBC), Christian Felber, ha estat convidat a participar a la Trobada Lideratge Regeneratiu a Sekem i a la Cimera de Solucions d’Economia del Futur al Caire durant la primera setmana de novembre. Representarà el treball i les iniciatives de l’EBC sobre 3 pilars:

  1. El Producte del Bé Comú com a eina complementària per mesurar més enllà del PIB.
  2. La relació entre els drets ecològics i humans i el consum individual de recursos biològics.
  3. La posició i les propostes al voltant dels estàndards internacionals d’informació de sostenibilitat davant el primer esborrany dels estàndards europeus d’informació de sostenibilitat.

El Regenerative Leadership Retreat tindrà lloc a Sekem, una comunitat de desenvolupament sostenible que ofereix una àmplia gamma d’activitats, des de l’agricultura regenerativa i els negocis internacionals fins a l’educació i el desenvolupament humà. El Fòrum d’Economia del Futur al Caire tindrà lloc a la Universitat de Desenvolupament Sostenible d’Heliòpolis de Sekem i a la Borsa del Caire. Les qüestions econòmiques i ambientals rellevants s’abordaran des de diferents perspectives, com ara:

  • Futur de l’Economia i l’Empresa
  • El futur de l’agricultura
  • Inversió i finances ESG reals
  • El futur del lideratge i l’educació
  • Política, Dret i Tecnologia

Finalment, els diàlegs de solucions de Sharm el-Sheikh són una plataforma presencial que acollirà presentacions i diàlegs per avançar en solucions. Al seu torn, aquesta sèrie d’esdeveniments avança les iniciatives d’acció a llarg termini en el nucli del treball en curs del Fòrum d’Economia del Futur i Sekem. Totes aquestes iniciatives s’estan desenvolupant sota els auspicis del Ministeri de Medi Ambient d’Egipte, amfitrió de la COP 27.

Experts destacats de l’economia, la sostenibilitat i els camps adjacents uneixen forces per idear i escalar solucions per al canvi climàtic i un nou model econòmic que prioritzi el desenvolupament i l’èxit empresarial amb un enfocament per nodrir i regenerar la societat i la natura. L’Acord de París de l’ONU compta amb el suport, entre altres actors, de líders empresarials, inversors, responsables polítics i altres parts interessades.

Programa:

2-4 de novembre: Trobada de lideratge regeneratiu, Sekem
4-6 de novembre: Future Economy Forum, El Caire
8-17 de novembre: Conferència de les parts de la CMNUCC, Sharm el-Sheikh

Més informació i inscripcions.