CaixaForum BCN, seu de la tercera jornada Innovalors

Sistemes de reporting d’impacte. La nova directiva de la UE sobre informes de sostenibilitat (CSRD) és el títol de la tercera jornada Innovalors que tanca el cicle Per una indústria catalana sostenible

L’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (ACFEBC) ha arribat a un acord amb CaixaForum Barcelona per disposar dels espais de l’equipament Casaramona, al peu de Montjuïc, per a la celebració de la tercera edició de les jornades Innovalors. Emmarcada en el cicle Per una indústria catalana sostenible, la jornada, programada per al 16 de maig a la tarda, tractarà sobre els sistemes de reporting d’impacte.

En aquesta ocasió, Eva Garrell (B Corp) i Gerard Romero (Anthesis Lavola) analitzaran els sistemes de reporting d’impacte en la conferència inaugural compartida. Seguidament, dues taules rodones abordaran una aproximació tècnica del tema i exposaran experiències reals, amb l’objectiu d’oferir recursos i recomanacions per afrontar els reptes que implica l’aplicació de la nova Directiva europea sobre sostenibilitat. Per a aquestes taules comptarem amb l’expertesa de Dolors Plana (UOC), Margaux Maugeais (KâNanda), José Gamiz (Grupo La Plana), Régis Badia (Consultor), Gerard Romero (Anthesis Lavola), Josep Presseguer (Fruits de Ponent), Miriam Porres (Sorigue), Xavier Albertí (La Selva) i Cristina Garcia de Mateo (3CAT).

La tercera jornada innovalors és patrocinada per Majoral joies i Roca Trull i compta amb el suport de CaixaForum i la UOC.

L’espai

CaixaForum BCN, seu de la tercera jornada InnovalorsCasaramona és una antiga fàbrica tèxtil, construïda per l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch el 1912, i reconvertida en un centre cultural. Les dues jornades Innovalors anteriors s’han realitzat a l’espai Citilab de Cornellà de Llobregat i al complex Can Jaumandreu, de la UOC.

La jornada és oberta a tothom. Cal inscripció prèvia