L’associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú us convida a la jornada “L’economia va cap per avall. Donem-li la volta!“, que tindrà lloc el divendres 17 de juny a la Torre Jussana.

L’any passat, l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú va iniciar una nova etapa encapçalada per la nova Junta. Aquest equip ha dissenyat un pla estratègic que persegueix l’objectiu de créixer com a entitat per tal d’ampliar el coneixement de la societat catalana pel que fa als principis de l’Economia del Bé Comú.

El repte és ambiciós, alhora que engrescador: volem créixer per explicar millor i a més gent què és i per què és necessària l’Economia del Bé Comú. Créixer per explicar, per convèncer i, finalment, per provocar canvis socials.

La Jornada EBC que celebrarem el proper divendres 17 de juny de 16 a 19:30 hores a la Torre Jussana de Barcelona ha de servir, en primer lloc, per retrobar-nos després d’aquesta difícil, estranya i fosca temporada marcada per la pandèmia. Per donar la benvinguda a les persones que s’han unit recentment a la família de l’ACFEBC. Per explicar-vos els nous projectes i encomanar-vos la nostra empenta. Per escoltar-vos i, en defintiva, per compartir complicitats, esperances i propostes de futur tot mirant-nos als ulls. I com a novetat, aquesta jornada inclourà l’Assemblea General Ordinària anual que quedarà oberta a tots els interessats en l’EBC.

Per això ens fa il·lusió convidar-vos a aquesta jornada, que volem que vagi més enllà de complir les funcions ordinàries d’una assemblea. Per aquest motiu l’hem plantejat com un espai d’intercanvi i de construcció, en el qual no faltarà molta interacció personal, un debat amb convidats, aperitiu final i sorteig entre els assistents.

Ordre del dia de la Jornada L’economia va cap per avall. Donem-li la volta!

16:00 Inici
16:15 Benvinguda
16:20 Activitat col·laborativa introductòria
17:00 Diàleg: L’EBC com a eina per donar la volta a l’economia actual. Amb Ramón Montes, Director General de Centres Concertats i Privats de la Generalitat de Catalunya; i Francisco Álvarez, President de la Federación Española de la EBC.
17:45 Assemblea General Ordinària
18:45 Introducció als grups de treball amb refrigeri
19:30 Sorteig i cloenda

Pel retrobament i pel moment tan important que estem vivint, us encoratgem a participar en la jornada. Només heu de confirmar la vostra assistència a través d’aquest formulari. Com a novetat els assistents que hagin omplert el formulari participaran en un sorteig!

RECORDEU:
Jornada L’economia va cap per avall. Donem-li la volta
Divendres, 17 de juny, 16h
Torre Jussana
Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30. Barcelona

Per motius logístics i d’organització, us agrairem que confirmeu la vostra assistència a la Jornada.