Jose Gámiz, ponent de la tercera jornada Innovalors

El Grupo La Plana ha incorporat els valors de l’EBC i s’identifica amb el desenvolupament sostenible, l’ètica, l’honestedat i el respecte.

Jose Gámiz és un professional de l’àmbit de la sostenibilitat amb més de 20 anys d’experiència en els quals ha ocupat diferents càrrecs en diverses multinacionals del sector financer i serveis, així com desenvolupant tasques de consultor, assessor i conseller independent per a diferents companyies i en diversos sectors. També ha estat professor en diferents universitats i escoles de negoci i director del màster de RSC a la Universitat Europea de València. Des d’octubre de 2022 és Director de Sostenibilitat & ESG a Grupo La Plana.

Gámiz considera molt important la comunió de valors i principis amb les persones amb les quals treballa i s’alinea amb la filosofia del Grupo La Plana, que es basa en la idea que l’empresa ha de ser responsable i sostenible, font generadora de riquesa per als diferents grups d’interès, integrant valors ètics en la gestió i ajudant a desenbolupar inquietuds socials.

El Grupo La Plana

Grupo La Plana és un grup empresarial, familiar i independent especialitzat en la fabricació d’envasos i embalatges de cartó ondulat i compacte, així com solucions d’exposició en punt de venda. Amb més de 50 anys d’història, el Grup està dirigit per la segona generació de la família fundadora que ha sabut mantenir-se fidel a les seves arrels, així com adaptar-se i evolucionar el model de negoci a les necessitats canviants del mercat, donant lloc a una combinació genuïna de tradició i innovació.

Des de l’any 2015 està dins del moviment de l’economia del bé comú. També realitza el seu reporte obligatori de sostenibilitat des de l’any 2021, adaptant-lo a les normes establertes.