L’Associació Catalana pel Foment de l’Economia del Bé Comú (ACFEBC) ha realitzat fins ara diversos tallers de desenvolupament personal per tots els seus membres i simpatitzants, que han sigut molt ben avaluats. Disposa també de qüestionaris individuals del bé comú i balanç familiar per a realitzar diagnòstics a nivell personal i familiar.

OBJECTIUS

Objectiu general

Potenciar l’autoconeixement i la consciència de si mateix millorant les habilitats personals i professionals, facilitant eines que permetin assolir objectius per a viure de forma satisfactòria i amb qualitat de vida emocional, física, professional i social, integrant els valors de l’EBC

Objectius específics

 • Millorar les relacions personals i professionals entre els membres de la ACFEBC facilitant la coordinació i la comunicació interna entre els diversos equips
 • Aconseguir un equilibri entre la vida personal, familiar i laboral, conseguent gaudir de la vida i de la feina
 • Definir i aconseguir nous reptes i desafiaments dins de dels valors de l’EBC, facilitant la negociació i la resolució de conflictes
 • Millorar la gestió de el temps i el desenvolupament eficaç de projectes
 • Desenvolupar la intel·ligència emocional i eliminar l’estrès
 • Definir la visió, el propòsit de vida i les metes personals

CHRISTIAN FELBER I EL DESENVOLUPAMENT PERSONAL

A continuació us deixem enllaços a material interessant sobre la presentació que va fer Cristian Felber del seu llibre “La voz interior” a Barcelona.

Vídeo de la conferencia de presentació del llibre, impartida pel C.F.

Entrevista realitzada per Gaspar Hernàndez a C.F. en el programa “L’Ofici de Viure”, en motiu de la presentació del seu llibre, “La voz interior”.

Informació sobre el llibre, “La voz interior”.

L’EQUIP

L’àrea de desenvolupament personal està impulsada principalment per Maria Rosario Aoiz Iriarte i Albert Soler Arpa.

 • Mª Rosario Aoiz Iriarte. Dra. en Psicologia.
 • Facilitadora de processos de formació i desenvolupament personal, grupal i organitzacional.
 • Professora a la Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Psicologia i Acadèmia Ciències Mèdiques. Curs “Diagnòstic d’una organització saludable: Indicadors des de l’Economia del Bé Comú (EBC) en “Organitzacions sanitàries positives centrades en les persones””
 • Albert Soler i Arpa. Enginyer de Telecomunicacions.
 • Postgraus en “Intel·ligència emocional” (2007-2008) i en “Neuroeducació” (2015-2016), ambdós per l’Universitat de Barcelona.
 • Màster en “Ludotraining” (2016-2018), per l’Institut Gestalt de Catalunya.
 • Facilitador de processos de formació i desenvolupament personal, grupal i organitzacional.

PLA D’ACTIVITATS 21-22

El pla d’activitats s’ha realitzat a partir dels resultats obtinguts en l’estudi de necessitats realitzat mitjançant enquesta enviada a tots els socis i simpatitzants.

Al següent link pots veure el pla d’activitats de l’àrea de desenvolupament personal pel 2021-2022.

Link al Pla d’activitats  (s’obra en una pestanya nova)

AGENDA / PROGRAMA D’ACTIVITATS

Benvolguts/des,

Des de Associació Catalana pel Foment de la EBC hem preparat amb molta il·lusió un pla d’activitats anual de formació que us presentarem trimestralment a través de l’agenda.  Estem molt contents de oferir-vos  l’agenda d’activitats, que començarà ja al proper mes de maig, on podreu fer la inscripció als debats i tallers.

Esperem que aquesta oferta formativa sigui del vostre interès i us convidem no només a participar sinó també a fer-ne difusió als vostres amics/gues, ja que aquest any tota la formació estarà oberta a tothom que vulgui participar (sigui o no soci/a). Algunes de les activitats seran on-line per tal de fer possible l’assistència de persones de qualsevol lloc del mon.

Per fer la inscripció et pots suscriure aquí.

En dies previs a la data de l’activitat rebràs un mail amb el link i claus del Zoom per accedir a la sessió. Cas de ser una formació de pagament, t’indicarem tambér les dades bancaries.

Amb el desig de contar amb la vostra participació, us enviem una forta abraçada.

Equip de l’àrea de Desenvolupament Personal.

Tertulies (on-line)

Tallers (on-line)